Follow Us on

Tilburg

30 jaar vakmanschap voor kozijn en deur

Bent u op zoek naar een vakman in Tilburg die de beste kozijnen kan leveren voor de beste prijs? En gaat uw voorkeur uit naar een vaktimmerman die tevens ramen, deuren en ook veranda’s kan leveren? Neem dan contact op met Hamers Kozijnen. Wij zijn het timmerbedrijf die top klasse houten producten kan leveren voor huis en tuin en garanderen daarbij top kwaliteit voor de beste prijs met de beste service. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden of neem geheel vrijblijvend contact op om een afspraak te maken in Tilburg.

Al 32 jaar de vakman voor houtwerk

Hamers Kozijnen is al meer dan 32 jaar het bouwbedrijf voor het houtwerk van huizen zoals kozijnwerk, ramen en deuren. Wij hebben een eigen timmerwerkplaats waar we de mooiste houtproducten maken. Onze timmerlieden zijn allemaal vaklieden die een stuk hout zien als een materiaal waar je iets moois van kunt maken. Wij zijn het timmerbedrijf in Tilburg die top klasse houtwerk kan leveren voor uw serre, veranda en aanbouw van uw woning in Tilburg.

Tilburg Kozijnen

Een volledige aanbouw door ons verzorgd

Wij kunnen ook een volledige aanbouw verzorgen voor uw woning in Tilburg. Wij kunnen deze aanbouw combineren met een serre of een veranda. Wij bouwen de aanbouw helemaal op maat voor uw huis en zorgen ervoor dat u top kwaliteit krijgt voor de beste prijs.

Tilburg Pelletkachels

Top klasse pelletkachels

Wij zijn ook de leverancier van top klasse pelletkachels van de merken MCZ, RED, CADEL, QUADRA-FIRE en de Charnwood houtkachels in Tilburg. Deze pelletkachels blinken allemaal uit in hun eigen voordelen en zorgen ervoor dat u met lagere stookkosten kunt stoken dan met een centrale verwarming.

Maak gebruik van de 6% BTW regeling

De overheid heeft een voordeeltje voor u in petto. Wanneer u in 2015 een deur, kozijn of raam laat maken dan betaald u maar 6% BTW over het arbeidsloon dat wij verrichten. Maak gebruik van deze regeling zolang het nog kan.

Informeer naar de mogelijkheden voor u in Tilburg

Wilt u meer weten van ons? Neem dan contact op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs in Tilburg om u te overtuigen van ons meesterschap in het timmervak. Wij geven u dan ook graag een geheel vrijblijvende offerte voor een nieuw kozijn of een prachtige deur. Wij geven u ook graag een messcherpe prijs voor onze veranda’s en onze serre’s. Wij kunnen u ook een aanbod doen voor een complete aanbouw voor uw woning in Tilburg.