Follow Us on

Over ons

Over Hamers Kozijnen

Via onze website willen wij u informeren over ons bedrijf. Uiteraard beschikt Hamers Kozijnen ook over een compleet uitgeruste showroom met diverse voorbeelden van kozijnen, dakkapellen en deuren tot en met hang en sluitwerk.

Onze Historie

Medio 2007 heeft ons bedrijf het 25 jarig bestaan gevierd. Tijdens al de afgelopen jaren hebben wij onze kwaliteit en betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Ook voor de toekomst hopen wij op het vertrouwen van onze huidige klanten te mogen blijven rekenen en hopen wij vele nieuwe klanten van dienst te mogen zijn.

Showroom

Uiteraard beschikt Hamers Kozijnen ook over een compleet uitgeruste showroom met diverse voorbeelden van kozijnen, dakkapellen en deuren tot en met hang en sluitwerk. Een bezoek aan onze showroom is daarom zeker de moeite waard.

Wist u dat wij uw aanbouw verzorgen van grondwerk, fundering, vloer, kozijnen, dak, lichtstraat, elektra, verwarming, doorbraak tot en met het stucwerk.

Kozijn entree

Moderne werkplaats

Naast ons programma, in eigen moderne werkplaats gefabriceerde (hard)houten kozijnen, ramen en deuren, leveren en monteren wij die desgewenst ook in kunststof of aluminium. Dit in diverse profielen, soorten en kleuren.

Hamers Kozijnen beschikt over een moderne CNC gestuurde machine waardoor nagenoeg elk model worden gemaakt, dus ook getoogde kozijnen zijn geen enkel probleem.

Kwaliteit leveren

Ontdek hoe uniek wij zijn in kwaliteit en uitstraling, wat zich bijvoorbeeld uit in onze kozijnen met roede verdeling “Wiener Sprosse”, hét ultieme bewijs van aandacht voor hoogwaardig timmerwerk. Voorbeelden van een lichtstraat vind u onder de knop “serres”.

Levering en montage geschiedt door onze eigen medewerkers en dit alles naar uw wens.