Follow Us on

Aanbouwen

Aanbouw laten realiseren

Naast het fabriceren van kozijnen, ramen en deuren door onze timmerfabriek zijn wij ook een AANNEMER BEDRIJF voor diverse bouw activiteiten, meest uitgevoerd door onze eigen medewerkers.
Zo kunnen we complete aanbouwen, erkers, dakkapellen, serres en veranda’s realiseren.

Dit gebeurd vaak aan de hand van de aangeleverde tekening via de klant, maar wij kunnen de tekening ook voor U verzorgen samen met de aanvraag voor de bouw. In de inleidende gesprekken vooraf wordt het geheel besproken bij U thuis, of in onze showroom. In deze showroom kunnen meteen ook diverse onderdelen worden getoond en vergeleken.

Aanbouw uitschuifbaar afdak

Zo hebben wij voorbeelden van tuindeuren, het hang en sluitwerk, het beslag, verf, de diverse mogelijkheden voor onderdorpels, het glas enz. in onze showroom.

Duidelijke offerte

Naar aanleiding van de tekening wordt eerst een offerte gemaakt met een beknopt overzicht van de uit te voeren onderdelen waarbij de mogelijkheid bestaat dat U zelf een deel uitvoert.

Na de gesprekken en het doornemen van de offerte met gecalculeerde onderdelen krijgt U van ons de offerte mee naar huis. U kunt de offerte nog eens rustig doornemen en indien akkoord kunt U de offerte getekend naar ons retour sturen. Is de offerte getekend bij ons aangekomen, dan wordt het werk ingepland en een uitvoer datum bij benadering bepaald of al definitief vastgelegd.

Dit systeem is bedoeld om later geen wrijving of geschillen te krijgen over het uitgevoerde werk. Volgens schema worden de bouwactiviteiten uitgevoerd zoals:

  • Kozijnen, ramen en/of deuren, beglazing
  • Hout of staal constructies.
  • Bestrating en/of planten verwijderen
  • Uitgraven, riool en verder grondwerk, fundatie, vloerisolatie, beton ijzer, beton vloer en cement dekvloer
  • Metselwerken binnen en buiten, isolatie, voegen en stucwerk
  • Dorpels, waterslagen en vensterbanken
  • Dak, dakplaten, isolatie, balklaag, lichtstraten, lichtkoepels, dakbedekking en plafond
  • ELEKTRICITEIT, loodgieterwerk en andere werkzaamheden worden tussentijd mee uitgevoerd door ingehuurde gespecialiseerde bedrijven waar wij al langer zaken mee doen, steeds onder het toeziend oog van Timmerbedrijf Rien van Dun

Transparante facturatie

In een vrij korte tijd worden aaneengesloten de geplande werkzaamheden uitgevoerd en in delen gefactureerd, echter nooit meer dan er is uitgevoerd. U betaalt dus altijd in gedeelten achteraf.

Dus schroom niet, schakel Timmerbedrijf en Timmerfabriek Rien van Dun in voor uw complete bouw activiteiten. De achter ons liggende 32 jaar hebben al veel tevreden klanten opgeleverd. Bel vrijblijvend: 013-5432217 of vul het contactformulier.