Follow Us on

Deuren

Een prachtige deur van top klasse in uw woning

Bent u op zoek naar een timmerbedrijf die een top klasse deur kan maken voor woning en bedrijf? Informeer dan bij Hamers Kozijnen voor de beste deuren en ramen en ander houtwerk voor de woning. Wij zijn vaktimmerlieden die weten hoe een kozijn, deur en raam gemaakt moet worden en wij kunnen de kozijnen en deuren tevens compleet afleveren met beslag en isolerend glas. Lees verder over de mogelijkheden of informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Een zeer ervaren timmerbedrijf

Hamers Kozijnen is geen beginneling op het gebied van houten producten. Wij zijn al meer dan 32 jaar actief als timmerbedrijf en hebben in Brabant een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij vinden het erg leuk om een klant houtproducten zoals deuren te leveren die er zijn mogen. Wij zijn dan ook trots op het werk dat wij uitvoeren en willen dat ook graag voor u doen.

Deuren

Compleet afgeleverde deuren met glas en slot

Wij kunnen elke deur helemaal compleet voor u afleveren en plaatsen. Wij brengen in dat geval het glas en sluitwerk aan en passen hier, zeker als het om een buitendeur gaat, de meest veilige sloten toe. Met ons isolerend glas bent u er tevens zeker van dat u meer zult gaan besparen op uw energie rekening.

Wij maken nog meer van hout

Wij laten het niet alleen bij de deur van hout maar maken nog veel meer. Wij kunnen complete aanbouwen maken voor woningen inclusief erkers, serre’s en veranda’s. Al deze producten kunnen wij op maat maken. Vergeet daarbij niet de garantie dat wij voor al onze producten top kwaliteit garanderen.

  • Kozijn roedes
  • HR++ glas

Profiteer van het voordeel van het lage BTW tarief

De overheid wil timmerbedrijven een steuntje in de rug geven. Daarom mogen wij 6% BTW rekenen voor de arbeidsuren die wij maken tijdens het maken en het plaatsen van uw deuren. Laat dit tijdelijke voordeel niet schieten en beslis snel om dit voordeel niet te missen.

Maak contact met ons voor meer info

Wilt u meer weten van ons en wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor nieuwe deuren voor uw woning? Neem dan contact op met ons. Wij geven u dan een geheel vrijblijvend advies en de beste offerte die u zich maar kunt bedenken. Wij garanderen u top kwaliteit voor uw deuren en zorgen ervoor dat de deuren goed en vakkundig geplaatst worden.