Follow Us on

Gevelbekleding

verzorgde gevelbekleding

Een verzorgde gevelbekleding bepaald het aanzicht voor uw woning. Wij monteren gevelbekledingen rondom Tilburg in vlakke volkernplaat of bijvoorbeeld in (kunststof) rabatdelen met daartussen diverse soorten kozijnen die zowel in hout, kunststof als aluminium kunnen worden uitgevoerd. En natuurlijk plaatsen we dan ook het HR++ glas. Tevens kunnen wij gevelopeningen maken of groter of kleiner maken. Benodigde werkzaamheden voor een nieuwe gevelbekleding kunnen we laten uitvoeren door onze loodgieter, elektricien, verwarmingsmonteur, stukadoor of schilder.

Bezoek onze showroom

In onze showroom heten wij u van harte welkom en zullen wij u ondersteunen met goed advies. Aanverwante aspecten als insecten- of zonwering of veiligheidsbeslag en glas in verschillende soorten kunnen wij u tonen. Alles van advies tot oplevering in één hand zonder dat u er omkijken naar heeft. Ook kunnen wij zonodig de aanvraag voor een bouwvergunning laten verzorgen in de gemeente Tilburg. Wij werken sinds 31 jaar in regio Tilburg en kennen veel tevreden klanten.

  • Volkern(b.v.b. Trespa): voor de strakke onderhouds arme vormgeving van dakkapellen, goten en boeiboorden.
  • Keralith rabatdeel: van kunststof met rechte groef voor horizontale of verticale montage in diverse kleuren, altijd met nerfje.
  • Werzalith rabatdeel: op hout basis met nerf en rechte groef voor horizontale of verticale montage geleverd in diverse kleuren maar ook geschikt om over te schilderen in uw eigen favoriete kleur.

COLOR PANEL rabatdeel van kunststof met nerfje maar holle groef, gelijkend op het traditionele houten rabatdeel voor meestal horizontale montage. Klik hier voor meer informatie over de COULOR PANEL rabatdelen (Acrobat Reader vereist).

Dit alles, met ruime garantie termijnen, monteren wij voor u.