Follow Us on

Kozijnen

Het beste kozijnwerk van de vakman

Bent u van plan om nieuwe kozijnen aan te laten brengen in uw woning of heeft u nieuwbouw plannen en zoekt u hiervoor een vak timmerman die de kozijnen kan maken voor uw woning? Neem dan contact op met Hamers Kozijnen. Wij leveren het beste kozijnwerk voor woning en bedrijf en kunnen deze ook volledig afleveren inclusief glas en het hang en sluitwerk. Bij ons kunt u top kwaliteit verwachten voor een beste prijs. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Al meer dan 32 jaar de vaktimmerman

Hamers Kozijnen is al meer dan 32 jaar de vakman voor het beste timmerwerk. Wij hebben een eigen werkplaats waar onze vaklieden het mooiste werk afleveren zoals deuren, ramen en nog veel meer. Wij zijn in al die jaren uitgegroeid tot een begrip in Brabant en zorgen er telkens weer voor dat onze klanten in het bezit komen van een puik stukje houtwerk door ons gemaakt.

Kozijnen

Uw kozijnwerk compleet afgeleverd

Wij leveren onze kozijnen indien gewenst helemaal compleet af met hang en sluitwerk en isolerend glas. Ons glas is HR++ en onze sloten zijn dermate veilig dat er maar heel weinig inbrekers zullen zijn die hier raad mee weten. Investeren een een kozijn, sluitwerk en HR++ glas is zonder meer de moeite waard. Met het kozijnwerk geleverd door ons verzekerd u zichzelf van duurzaamheid, veiligheid en een puik stukje vakwerk dat er prachtig uitziet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers beantwoorden graag al u vragen en kunnen u voorzien van passend advies.

Ook voor andere houtproducten

U kunt uiteraard voor meer terecht bij ons dan alleen maar kozijnen. Wij maken de mooiste deuren voor het interieur van uw woning en kunnen ook dakkapellen leveren. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen leveren.

  • Kozijnwerk
  • Deuren
  • Aanbouwen
  • Serre’s en Veranda’s
  • Hang en sluitwerk
  • Dakkapellen
  • Erkers
  • Kozijn roedes
  • HR++ glas

Profiteer van de 6% BTW maatregel

Aarzel niet te lang wanneer u toch al van plan bent om uw kozijnen te laten vervangen. Want ook in 2015 heeft de overheid besloten om 6% BTW in rekening te brengen voor de arbeid die timmerbedrijven verrichten. Laat die kans niet schieten en profiteer snel van deze maatregel voordat de overheid weer overstapt op het hoge BTW tarief.

Informeer naar onze mogelijkheden

Wilt u nieuwe kozijnen laten plaatsen in uw woning of bedrijf? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij laten u graag zien wat wij allemaal kunnen en geven u graag de best denkbare prijs voor een top klasse kozijn dat weer vele jaren mee zal gaan.

Kozijnwerk

Kozijnen van binnen

Klassieke kozijnen

Wij zijn veel werkzaam in de plaatsen als  TilburgGoirleOisterwijk en Berkel-Enschot. Maar ook in de rest van Brabant kunt u reken op ons vakwerk bij het plaatsen van kozijnen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder.