Follow Us on

Berkel-Enschot

Een vak timmerman voor deur en raam

Bent u op zoek naar een vaktimmerman in Berkel-Enschot omdat u nieuwe ramen en deuren wilt laten plaatsen in uw woning? Neem dan contact op met Hamers Kozijnen voor een vrijblijvend advies en de scherpste offerte. Wij leveren top klasse houtwerk voor woning en bedrijf in Berkel-Enschot en leveren tevens complete aanbouw werken inclusief veranda’s en serre’s. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende aanbieding of lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

De vakman in hart en nieren

Hamers Kozijnen ziet een stuk hout niet als iets waar je toevallig iets van kunt maken. Wij zien een stuk hout als iets waar je juist iets moois van kunt maken. Onze vaklieden vinden dan ook niets leuker wanneer ze kunnen zeggen dat zij die éne prachtige deur gemaakt hebben die zo mooi staat in de buurt. Dat is ook ons streven. Vakwerk afleveren van top klasse dat jarenlang mee zal gaan.

Voor alle houtwerken voor uw huis

Wij leveren vrijwel alle houtwerken voor woning en bedrijf. Wij zijn ook de specialisten die veranda’s en serre’s bouwen die geheel op maat gemaakt kunnen worden. Wij kunnen een complete aanbouw leveren voor uw woning in Berkel-Enschot die geheel op maat ontworpen kan worden. Hieronder kunt u lezen wat wij allemaal nog meer kunnen leveren in Berkel-Enschot.

Berkel-Enschot Houtwerk

  • Dakkapellen
  • Erkers
  • Kozijn roedes
  • HR++ glas
  • Aanbouwen
  • Serres en Veranda’s
  • Hang en sluitwerk

Met onze pelletkachels de winter door

Wij leveren de beste pelletkachels in Berkel-Enschot zoals de merken MCZ, QUADRA-FIRE, RED, CADEL en Charnwood houtkachels en garanderen u een top service die garant staat voor probleemloos functioneren.

Maak gebruik van de 6% BTW regeling

Aarzel niet te lang wanneer u plannen heeft om nieuwe ramen en deuren te laten maken voor uw woning in Berkel-Enschot. De overheid heeft nl. besloten dat ook in 2015 voor alle arbeid van aannemers en timmerbedrijven maar 6% BTW betaald hoeft te worden.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u dat wij bij u langs komen in Berkel-Enschot? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend advies en een messcherpe offerte voor nieuwe kozijnen. Wij komen met alle plezier bij u langs in Berkel-Enschot om samen met u de plannen door te nemen voor nieuwe ramen en deuren van uw woning. U krijgt dan van ons een messcherpe aanbieding die u rustig kunt vergelijken met ander aanbiedingen.