Follow Us on

Veranda’s

De mooiste veranda voor de beste prijs

Heeft u plannen om een veranda aan te laten leggen rondom uw woning en zoekt u hiervoor een timmerbedrijf die veranda’s kan maken die geheel op maat gemaakt zijn? Informeer dan bij Hamers Kozijnen voor de mooiste veranda’s. Wij leveren top kwaliteit serre’s en veranda’s voor woningen en maken deze vrijwel allemaal geheel op maat. Wij hebben de beste timmerlieden in dienst die het vak verstaan om van een stukje hout iets moois te maken en wij geven u een top service om u te garanderen dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw veranda.

Al meer dan 32 jaar de houtbewerker van top klasse

Hamers Kozijnen is niet de eerste de beste wanneer het aankomt op het verwerken van een stuk hout. Wij zijn echte vaklieden die het vak van houtbewerken verstaan. Voor ons is elke veranda een reden om alle registers weer open te trekken om er echt iets moois van te maken.

Kozijnen

Elke veranda geheel op maat gemaakt

Wij maken alle veranda’s die wij maken geheel op maat. Ook onze serre’s worden op die manier gemaakt. Wij meten de ruimte op bij de woning waar de serre of veranda moet komen en zorgen ervoor dat er een afgewerkt geheel komt te staan dat exact aansluit op de bestaande bouwwerken.

Wij maken nog veel meer van hout

Uiteraard doen wij meer dan alleen veranda’s en serre’s bouwen. Wij maken ook kozijnen, deuren en ramen voor binnen en buiten, dakkapellen en nog veel meer. Wij kunnen vrijwel elk houtproduct maken wat bestemd is voor een woning. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen of neem contact met ons op wanneer u een speciale vraag heeft.

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Aanbouwen
  • Serre’s en Veranda’s
  • Hang en sluitwerk
  • Dakkapellen
  • Erkers
  • Kozijn roedes
  • HR++ glas

Maak gebruik van het 6% BTW voordeel

Wacht niet te lang met uw nieuwe veranda. Want de overheid heeft nl. ook in 2015 een tijdelijk voordeel voor u in petto. U betaald maar 6% BTW over de arbeidsuren die wij maken tijdens het maken van veranda’s en het plaatsen ervan.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze veranda’s? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij kunnen de veranda exact op maat maken zoals u het wenst en wij garanderen u dat de veranda van top klasse hout gemaakt zal worden voor jarenlang plezier. Wij komen graag bij u langs om samen met u de veranda uit te kiezen die u zo graag wilt hebben en u krijgt dan van ons een mooie offerte die geheel vrijblijvend is.