Follow Us on

Pelletkachels

Met de beste pelletkachels de winter door

Zoekt u een alternatief voor uw huidige verwarming en zoekt u bij voorkeur een sfeervolle maar wel goedkope oplossing voor uw verwarming? Informeer dan bij Hamers Kozijnen naar de beste pelletkachels. Deze pelletkachels zijn kachels die gestookt worden op houtstaafjes van 6 mm dikte en 2 tot 4 cm lengte. Deze kachels zijn milieu vriendelijk, zijn gemakkelijk in het gebruik en hebben een hoog rendement wat voordelig is voor de stookkosten die u maakt. De houtpellets die wij leveren zijn gemaakt van zuiver houtafval. Lees verder voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een ervaren leverancier van kachels

Hamers Kozijnen is, ondanks de naam doet vermoeden, al vele jaren de specialist op het gebied van pelletkachels. Wij leveren diverse merken zoals RED, MCZ, EdilKamin, Palladio en Vescovi en garanderen u jarenlang probleemloos gebruik. Wij plaatsen de kachel voor u en zorgen ervoor dat alles optimaal functioneert. Met een kachel van ons gaat u vast en zeker comfortabel de winter door.

Palletkachels

Hoe werkt een pelletkachel

Een pelletkachel heeft een reservoir met houtkorrels die naar een verbrandingspot worden getransporteerd. Deze verbrandingspot zit voor een gloeispiraal die de pellets laat ontbranden. Wanneer de kachel op temperatuur is wordt de warmte de ruimte in geblazen. Tijdens het branden van de kachel wordt alles automatisch geregeld, u hoeft alleen de houtpellets bij te vullen.

Wat zijn de voordelen van deze kachels

Pelletkachels zijn erg eenvoudig in gebruik. Alles gebeurd automatisch in de kachel. Maar er zijn meer voordelen van een houtkachel. Deze kachels stoken nl. goedkoper dan een gemiddelde centrale verwarming. Een palletkachel op CV heeft als belangrijk voordeel het rendement. U krijgt maar liefst 90% van de energie die u erin steekt terug als warmte. Een laatste voordeel dat niet onvermeld mag blijven is het gebruiksgemak. Pelletkachels zijn erg eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Al met al aardig wat voordelen die pleiten voor deze kachels.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze pelletkachels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u uitleggen wat de voordelen zijn van onze diverse modellen en merken en rekenen u graag voor hoeveel u eventueel kunt besparen op uw huidige energie rekening met een pelletkachel van ons. Wij zorgen er ook voor dat de kachel vakkundig geplaatst wordt en dat u de service krijgt die u zou verwachten van een leverancier van pelletkachels. Bekijk de website www.pelletkacheltilburg.nl voor uitgebreide informatie.