Follow Us on

Oisterwijk

De vaktimmerman voor deur en raam

Bent u op zoek naar een vaktimmerman die de mooiste deurenramen en kozijnen kan maken voor uw woning in Oisterwijk? Neem dan contact op met Hamers Kozijnen. Wij zijn het timmerbedrijf actief in Oisterwijk dat alle houtwerk kan leveren voor woning en bedrijf zoals serre’s, veranda’s, deuren, ramen en vele andere houtproducten. Wij hebben een eigen werkplaats waar onze vaktimmerlieden het mooiste en beste houtwerk kunnen produceren. Daarbij geven we ook nog eens de beste prijzen voor ons werk. Lees verder over de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een afspraak in Oisterwijk voor een vrijblijvend advies.

De expert op het gebied van hout

Hamers Kozijnen is de expert in Oisterwijk op het gebied van houtwerken voor woning en bedrijf. Wij kunnen uw woning voorzien van de mooiste deuren en ramen compleet geleverd met isolerend glas en het veiligste sluitwerk. Wij kunnen tevens een prachtige veranda of serre bouwen aan uw huis in combinatie met een complete aanbouw.

Ook voor een complete aanbouw

Wilt u uw woonkamer uit laten bouwen en zoekt u een bouwbedrijf in Oisterwijk die dit kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren regelmatig aanbouwen voor woningen in Oisterwijk en staan ook graag voor u klaar om de mooiste aanbouw van hout te maken inclusief een serre of veranda.

Oisterwijk Aanbouw

Met onze pelletkachels de winter door

Wij leveren ook pelletkachels. En ook hier gaan we alleen voor het allerbeste. Wij leveren de merken MCZ, RED, CADEL, QUADRA-FIRE en Charnwood houtkachels en garanderen u de beste service die u zich maar in kunt denken.

Voor alle houtwerken voor uw huis

Hieronder kunt u lezen wat wij allemaal nog meer kunnen leveren in Oisterwijk.

  • Hang en sluitwerk
  • HR++ glas
  • Kozijnen
  • Deuren
  • Serres en Veranda’s
  • Dakkapellen
  • Erkers
  • Aanbouwen
  • Kozijn roedes

Gebruik de regeling van 6% BTW betalen

De overheid heeft een mooi voordeeltje voor u klaarliggen. Want er is een maatregel dat er maar 6% BTW betaald hoeft te worden op isolerende werkzaamheden (bijvoorbeeld het vervangen van enkel glas door HR++ glas). Laat dit voordeel niet liggen.

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een specialist voor een aanbouw die de mooiste veranda’s en serre’s kan bouwen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Oisterwijk om samen met u een plan door te nemen. Wij geven u dan een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt vergelijken.