Follow Us on

Bouwbedrijf

Meer dan 30 jaar ervaring als bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf? Dan bent u bij Hamers Kozijnen op de goede plek. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Naast standaardoplossingen leveren wij ook maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld graag een replica van een bestaande deur, maar heeft u alleen een foto? Dat is voor ons geen probleem. In de meeste gevallen kunnen we aan de hand van de foto een goede replica maken.

Waar wij u bij kunnen helpen

Wij van Hamers Kozijnen kunnen u op verschillende vlakken van dienst zijn. Zo bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres voor onder meer:

  • Kozijnen
  • Aanbouwen
  • Glas
  • Hang- en sluitwerk
  • Gevelbekleding

Wij leveren niet alleen bovengenoemde producten, maar kunnen deze ook voor u installeren. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons bouwbedrijf op, of kom eens langs in onze showroom. Wij vertellen u graag meer.

Vakwerk op maat

Of u ons bouwbedrijf nu inschakelt voor het plaatsen van kozijnen of het installeren van een dakkapel, wij zorgen ervoor dat alles aan uw wensen voldoet. In onze werkplaats kunnen wij diverse producten, zoals deuren, ramen en kozijnen voor u in elkaar zetten. U heeft bij ons niet alleen de keuze uit verschillende materialen, maar ook uit diverse kleuren. Daarnaast beschikt ons bouwbedrijf over een CNC gestuurde machine. Hiermee kunnen wij tot op de millimeter de gewenste maten zagen. Dus zelfs het maken van getoogde kozijnen is voor ons geen enkel probleem.

Lichtstraten

Bouwbedrijf

Kies voor een klantgerichte aanpak

Hamers Kozijnen heeft goed klantcontact hoog in het vaandel staan. Om aan uw verwachtingen te kunnen voldoen, zullen wij goed naar uw wensen luisteren. Goede communicatie met u als klant is dan ook belangrijk. Ons bouwbedrijf neemt dan ook uitgebreid de tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u bepaalde wensen of ideeën? Leg deze dan aan ons voor. Wij vertellen u graag wat mogelijk is.

Graag meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de diensten die wij leveren? Of wilt u ons inschakelen voor een klus? Bel dan direct naar 013-5432217. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hamerskozijnen.nl. Wij geven dan zo spoedig mogelijk antwoord op al uw vragen. Maak vandaag nog een afspraak met ons bouwbedrijf en ontdek wat wij voor u kunnen doen.