Follow Us on

Goirle

De vakman voor deur en kozijn

Bent u op zoek naar een timmerman in Goirle die de beste kozijnen, deuren en ramen kan maken en ook complete aanbouwen kan verzorgen voor woning en bedrijf? Neem dan contact op met Hamers Kozijnen. Wij zijn de vaktimmerlieden uit Goirle die het kozijn kunnen maken voor u van top klasse. Wij verzorgen tevens complete aanbouwen voor woningen die met serre en veranda geleverd kunnen worden. Lees verder over onze mogelijkheden of neem contact op voor een geheel vrijblijvend advies inclusief een messcherpe offerte.

Al meer dan 32 jaar de vaktimmerman

Hamers Kozijnen is al meer dan 32 jaar actief als de vakman op het gebied van alles wat met hout te maken heeft. Wij zijn in al die jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio van Goirle waarbij we al vele serre’s, veranda’s, ramen en deuren hebben gemaakt voor vele klanten in de regio van Goirle. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel waarbij we vooral de wensen van onze klanten tegemoet willen komen.

Top klasse hangen sluitwerk

Wij kunnen u het beste hang en sluitwerk leveren in Goirle combinatie met het beste houtwerk. Wij kunnen elke deur en het raam compleet afleveren met het beste isolatieglas en sloten waar geen inbreker raad mee weet.

Goirle Sluitwerk

De beste pelletkachels voor lage stookkosten

Wij zijn ook de experts in Goirle op het gebied van pelletkachels. Wij leveren de beste merken zoals MCZ, RED, CADEL, QUADRA-FIRE en de Charnwood houtkachels. Met deze kachels haalt u kwaliteit in huis en bespaard u op uw stookkosten.

Voor alle houtwerken voor uw huis

Hieronder kunt u lezen wat wij allemaal nog meer kunnen leveren in Goirle.

  • Hang en sluitwerk
  • HR++ glas
  • Kozijnen
  • Deuren
  • Serres en Veranda’s
  • Dakkapellen
  • Erkers
  • Aanbouwen
  • Kozijn roedes

Maak gebruik van de 6% BTW regeling

De overheid wil de bouwsector graag een beetje stimuleren en heeft daarom bepaald dat u over de arbeidsuren die wij maken maar 6% BTW betaald. Deze tijdelijke regeling is ook nog in 2015 actief. Laat deze kans niet uit uw handen glippen voordat de overheid deze maatregel stopt. Met ons bouwbedrijf bent u verzekerd van kwaliteit. Neem dus snel contact op.

Informeer naar een messcherpe offerte

Wilt u meer weten van ons en wilt u een offerte ontvangen voor nieuwe ramen en deuren? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Goirle om samen met u uw wensen door te nemen. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende messcherpe offerte voor het beste houtwerk dat u zich maar in kunt denken.