Follow Us on

Brabant

De vakman voor het beste kozijnwerk

Heeft u plannen om uw ramen en deuren te laten vervangen van uw woning in Brabant? Neem dan contact op met Hamers Kozijnen. Wij zijn de vak timmerlieden die het beste houtwerk voor woning en bedrijf kunnen maken zoals een stijlvolle deur of een prachtig raam. Wij hebben een eigen werkplaats waar onze vaktimmerlieden het mooiste houtwerk kunnen maken zoals veranda’s die geheel op maat geproduceerd kunnen worden. Lees verder over de mogelijkheden die wij kunnen bieden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in Brabant.

Al meer dan 32 jaar de kozijnenspecialist

Hamers Kozijnen is al meer dan 32 jaar de expert voor kozijnen in Brabant. Wij kunnen in onze werkplaats vrijwel elk kozijn op maat maken en afleveren compleet met glas en beslag. Bij ons bent u altijd zeker van top kwaliteit raam en deurwerk voor de beste prijzen.

Met onze topklasse kachels een warm huis

Wij zijn de trotse leveranciers van de beste pelletkachels. Wij leveren deze kachels al jarenlang in Brabant en garanderen een optimaal functionerende kachel die bovendien ook nog eens goedkoper stookt dan een centrale verwarming. Wij leveren de merken RED, CADEL MCZ, QUADRA-FIRE en Charnwood houtkachels.

Voor alle houtwerken voor uw huis

Hieronder kunt u lezen wat wij allemaal nog meer kunnen leveren in Brabant. Wij leveren o.a. serre’s van top klasse. Deze serre’s kunnen wij ook integreren in complete aanbouwen voor een woning. Wij leveren ook dakkapellen, erkers en kozijn roedels.

  • Aanbouwen
  • Serre’s en Veranda’s
  • Hang en sluitwerk
  • Dakkapellen
  • Erkers
  • Kozijn roedes
  • HR++ glas

Veranda Brabant

Laat de regeling van 6% BTW niet schieten

Heeft u plannen voor nieuwe ramen en deuren voor uw woning in Brabant? Aarzel dan niet te lang en profiteer van de tijdelijke regeling dat u maar 6% BTW betaald over de arbeidsuren die wij voor u verrichten.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u een afspraak met ons maken in Brabant? Wij komen met alle plezier bij u langs in welke plaats in Brabant dan ook om samen met u de mogelijkheden door te nemen voor nieuwe ramen en deuren voor uw woning of bedrijf. U krijgt dan een prachtige offerte van ons voor het beste houtwerk. Met ons bouwbedrijf bent u verzekert van kwaliteit.