Follow Us on

De vele mogelijkheden van een eiken tuinhuis

Inspiratie voor uw eiken tuinhuis

Denkt u erover om uw tuin te sieren met een sfeervol eiken tuinhuis, maar weet u niet zo goed wat u er precies mee moet doen? In dit blog inspireren wij u met een aantal mogelijkheden! Neem voor het doorspreken van de opties van een eiken tuinhuis in uw tuin bovendien contact op met een ervaren specialist die u kan adviseren. Binnen no-time kunt u dan genieten van uw eigen tuinhuis!

Stijlvol overnachten

Houdt u wel van een gezellig feestje, en blijven uw gasten vaak overnachten? Of heeft u familie die van ver langs komt en dan langere tijd bij u in huis verblijft? Wat dacht u ervan om uw eiken tuinhuis om te toveren tot logeerkamer! Zo hebben uw gasten hun eigen plek wanneer ze blijven slapen. Veel mensen stellen de toevoeging van een eigen badkamer hier zeer op prijs. Verwacht u een tijdje geen vrienden of familie die blijven overnachten? U zou uw luxe eiken tuinhuis ook om kunnen toveren tot een bed & breakfast. Zorg wel voor een goede isolatie in uw wanneer er ook mensen in de koudere maanden zullen verblijven.

Speelparadijs voor kinderen

Wat is er nu mooier voor kinderen dan het hebben van een eigen plekje dat helemaal voor hun zelf is. Met een eiken tuinhuis kunt u dit mogelijk maken. Door het tuinhuis om te toveren tot een speelparadijs hebben uw kinderen urenlang speelplezier! Bovendien heeft u geen last meer van rondslingerend speelgoed, dat is namelijk allemaal mooi opgeborgen in het tuinhuis.

Professioneel ogende werkplek

Bent u een ondernemer met een eigen bedrijf? Een luxe eiken tuinhuis is ideaal om te gebruiken voor uw bedrijf. Niet alleen kunt u er een tuinkantoor van maken, waar u ongestoord aan uw projecten kunt werken, maar u kunt er ook klanten ontvangen wanneer u vanuit huis werkt. Denk bijvoorbeeld aan een beautysalon of kapperszaak aan huis. Zo hoeft u niet alle benodigdheden voor uw werkzaamheden in uw woning uit te stallen, maar heeft u dit allemaal op een plek in uw eiken tuinhuis. Bovendien komt dit ook nog meer professioneel over. Ook is een tuinhuis zeer geschikt om te gebruiken als atelier om uw kunstwerken tentoon te stellen.

Relaxen in uw eigen buitenwellness

Natuurlijk kunt u uw eiken tuinhuis ook gebruiken als een plek waar u juist helemaal niet aan uw werk hoeft te denken. Tover het om tot een heerlijke buitenwellness. U heeft dan een ware spa gewoon in uw achtertuin. Een eiken tuinhuis is een ideale plaats om bijvoorbeeld een jacuzzi of sauna te plaatsen. Wilt u zich op een actievere manier in het zweet werken? Tover uw eiken tuinhuis in dat geval om tot een ware fitnessruimte. Dan kunt in de privacy van uw eigen tuin sporten, in plaats van op een drukke sportschool.

Mogelijkheden combineren

Lijkt het u allemaal wel wat? Ga dan lekker combineren! Wat dacht u van een massagesalon voor uw klanten die in uw vrije tijd als wellness dient? Of een speelkamer voor kinderen met veel bergruimte, waardoor het in een mum van tijd omgetoverd kan worden tot luxe logeerkamer. Neem voor de mogelijkheden contact op met een vakkundige specialist die u kan adviseren. Geniet van uw eiken tuinhuis!

Posted by Gerald / Posted on 13 sep
  • Post Comments 0