Follow Us on

Mobiele airco

Zit er comfortabel bij

De zomers worden alsmaar warmer. Geen wonder dus dat steeds meer mensen een mobiele airco aanschaffen. Wanneer u er de komende zomer ook comfortabel bij wilt zitten, raden we zeker aan om hetzelfde te doen. Bij Barntools vindt u verschillende mobiele airco’s. Waarom u er juist nu een zou moeten kopen, leest u in ons blog.

Voor thuis of in de werkplaats

Al een aantal jaren worden de zomers in Nederland warmer. Er zijn verschillende manieren om de hitte buiten te houden. Zo is het belangrijk om uw woning goed te isoleren. Ook is het verstandig om goede zonwering aan te schaffen, die de felle zonnestralen buiten houdt. Hiermee voorkomt u dat de ruimte snel opwarmt. Ten slotte adviseren we u om ook een airco aan te schaffen. Zo houdt u de temperatuur binnen heerlijk aangenaam koel. Echter is een airco niet alleen maar geschikt voor in uw woning. Ook in uw werkplaats kan de temperatuur flink oplopen. Zeker wanneer u ook nog fysiek intensief bezig bent, is het in de zomer vaak niet meer uit te houden. Een airco in uw werkplaats is dan ook zeker geen slecht idee.

De voordelen van een mobiele airco

Wanneer u kiest voor een mobiele airco, profiteert u van een flink aantal voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij.

  • Hij is eenvoudig te verplaatsen. Zo kunt u hem in elke gewenste ruimte zetten waar u de temperatuur af wilt koelen.
  • Een mobiele airco hoeft u niet te installeren. Vaak hoeft u hem enkel in het stopcontact te steken en u bent klaar.
  • Mobiele airco’s hebben een relatief lage aanschafprijs vergeleken met vaste modellen.
  • Wanneer u de instellingen van de airco van Barntools wilt veranderen, hoeft u niet steeds naar het apparaat te lopen of de afstandsbediening te zoeken. De airco is namelijk voorzien van WiFi, zodat u hem kunt bedienen vanaf uw telefoon.
  • Hoewel mobiele airco’s een reputatie hebben dat ze veel geluid maken, is de airco van Barntool opvallend stil. U kunt hem daarom ook gewoon in de slaapkamer zetten.

Bestel snel

Maar waarom zou u juist nu uw mobiele airco bestellen? Het weer is nog best aangenaam, en het is goed uit te houden in uw werkplaats. De reden dat we adviseren om nu te bestellen, is omdat we uit ervaring weten dat bij een temperatuurstijging de airco’s zeer snel uitverkocht zijn. Dan kunt u bijna onmogelijk meer aan een airco komen. Vooral de apparaten zoals die van Barntools, met een excellente prijs-kwaliteit verhouding, zijn dan snel uitverkocht. Daarom raden wij u aan om nu alvast uw mobiele airco te bestellen!

Een mobiele airco van Barntools

Wanneer u uw mobiele airco bij Barntools bestelt, heeft u hem zeer snel al in huis. Heeft u toch nog vragen waar u graag antwoord op zou willen? Twijfel dan niet om contact op te nemen en advies te vragen. Dat doet u via de handige chatfunctie rechtsonder.

Posted by Gerald / Posted on 25 jun
  • Post Comments 0