Follow Us on

Dit is de mooiste raamdecoratie voor zomer 2021

Geef raamdecoratie een zomers tintje

Heeft u net nieuwe kozijnen laten plaatsen? Dan wilt u die wellicht ook updaten met mooie nieuwe raamdecoratie. En in deze tijd mag daar best een sfeervol zomers tintje aan zitten! In dit blog vertellen we meer over onze favoriete zomerse raamdecoratie van 2021.

Plissés zorgen voor sfeer en comfort

Plissés zijn de ideale vorm van raamdecoratie die sfeer en comfort combineren. Plissés zijn eigenlijk simpelweg een laagje gevouwen stof die als een soort harmonica opvouwt wanneer hij opgetrokken wordt. Dat is niet alleen super handig, maar ziet er ook gewoon erg mooi uit. Ze kunnen in elke woonruimte geplaatst worden, omdat ze in heel veel verschillende stijlen en modellen verkrijgbaar zijn. Van transparant tot (semi)verduisterend, en in elke kleur.

Romantiek in huis met shutters

Voor een echte zomerse, sfeervolle en romantische raamdecoratie, kiest u shutters. Shutters zijn houten raamdecoratie luiken met een strakke look. Het hout geeft uw interieur een erg romantische uitstraling. De shutters zelf zijn kwartiers gezaagde lamellen voorzien van een luxe afwerking. U kunt deze shutters handmatig, met een tilstok of met verborgen bediening (een aluminium lat aan de achterkant) open en dicht maken.

Multishades ideaal voor licht en privacy

Multishades zijn perfect wanneer u wilt spelen met licht en privacy. De banen kunt u tegenover elkaar verstellen, en de multishades kunt u naar wens helemaal open, half open of helemaal dicht maken. En dat op iedere hoogte! Op die manier kunt u zelf bepalen hoeveel licht u in huis laat en in hoeverre er van buiten naar binnen gekeken kan worden. Ook multishades zijn in veel kleuren en modellen verkrijgbaar. Voor elke ruimte in huis vindt u dus ongetwijfeld wel mooie passende multishades, ongeacht wat uw interieurstijl is!

Naast nieuwe raamdecoratie nog meer aanpassingen maken in uw interieur? Ontdek op deze pagina wat we voor u kunnen betekenen!

Posted by Gerald / Posted on 23 jun
  • Post Comments 0